Ikväll hejar vi på vår säljare Adam som kör Nattvasan! 👊🏽⭐️

#awimex #yourneedoursolution
Det inspekteras i våra framtida lokaler. ⭐️
En tillbyggnad på 700kvm räknas stå färdig i slutet på året. Här kommer finnas större lagermöjligheter och fler kontor. 

Men nu håller vi fredag, trevlig helg! 👋🏽 

#awimex #yourneedoursolution
Är du vår nya tekniska säljare? 
 
Vi söker en hungrig och relationsskapande säljare till Västsverige med ett säljdistrikt som sträcker sig från Varberg i söder upp genom Västergötlands län och Värmland. Du ska ha ett stort intresse för teknik och en god kompetens inom område som fordonsel, strömförsörjning till fordon, fordonsbelysning, blåljuslösningar mm.
 
Awimex International AB är ett företag som i mer än 40 år levererat innovativa lösningar inom strömförsörjning och belysning. Vi ägs idag av den finska koncernen Relais Group och är en ledande leverantör av bilelektriska tillbehör till bland annat transportbilar, lastbilar och entreprenadmaskiner.
 
Som teknisk säljare kommer du arbeta med försäljning av produkter från Awimex. Du arbetar mot en egen budget och ansvarar själv för hela säljprocessen. Du har stöd från försäljningschef, kollegor och företags tekniska support. I dina arbetsuppgifter ingår det att stödja kunder med utbildning av Awimex produkter. Kunder kan vara fordonspåbyggare, fordonstillverkare och bilåterförsäljare.
 
Bostadsort inom distriktet är önskvärt då du utgår från ditt hemmakontor. Största delen av din tid kommer du att spendera ute hos dina kunder och vi uppskattar 50-100 resdagar/år.
 
Vi tror att du idag arbetar med fordonsel av något slag och har någon form av teknisk utbildning i grunden. Kanske vill du som tekniker ta nästa steg i karriären? Eller är du en etablerad teknisk säljare som söker nya utmaningar? Du arbetar självständigt och styr över din vardag vilket ställer höga krav på eget ansvar. Flytande svenska i både tal och skrift samt goda kunskaper i engelska är ett krav. Kunskaper inom övriga skandinaviska språk ses om en merit. Körkort klass B samt kunskap i Microsoft Office är ett krav. 
 
Vi erbjuder intressanta och utmanande arbetsuppgifter, fast konkurrenskraftig lön samt resultatbaserad bonuslön i slutet av året. Du har en flexibel arbetstid, möjlighet till vidareutbildning och tillgång till telefon, dator och förmånsbil. 

Välkommen med din ansökan och CV senast den 15/3 2024
 
Anders Claesson, 0767-616053
anders.claesson@awimex.se
Vi låter Björn ha sista ordet för denna veckan. Fredag, veckans bästa dag! 🥳 

Ni har väl inte missat vårt Elena-sortiment? Nu även i blått 💙. 12 olika blinkmönster, godkända enligt Class 2 (TB2), möjlighet till Cruise light samt synkronisering med andra varningsljus.

Elena 1067mm, blå ➡️ 20180
Elena 1220mm, blå ➡️ 20182 
Elena 1372mm, blå ➡️ 20184
Elena 1524mm, blå ➡️ 20186

#awimex #yourneedoursolution #blåljus
Låt oss presentera NEAT! 👈🏽💥 
Våra egna modellanpassade extraljuskit där inget har lämnats åt slumpen. Hög kvalitet, tydliga instruktioner samt genomtänkta lösningar och detaljer. Först ut i denna serie är två efterlängtade kit för dig som kör Tesla Model Y eller Model 3.

Komplett kit bestående av extraljusramp, fästen och kablage. Läs mer i vår webshop.

Model Y ➡️ 84240
Model 3 ➡️ 84242

#awimex #yourneedoursolution #tesla #teslamodels #teslamodely #teslamodel3
@optibeam Super Captain Dual 800 lyser upp vägen för @laurijoonaofficial under årets WRC2.💡🏁🏎️

➡️ 1605-NS2086

#awimex #yourneedoursolution #optibeam #wrc2
Mer blåljus i flödet 💙

ST6 ➡️ 1603-300584

#awimex #yourneedoursolution #blåljus

TRYGGHET, KVALITET & SERVICE

KOMPLETTA LÖSNINGAR SOM FUNGERAR

SNABBA LEVERANSER

Höjdpunkter

Awimex handlar om kvalitet och service

I mer än 40 år har vi levererat innovativa lösningar inom strömförsörjning och belysning. Vi säljer inte bara produkter – vårt fokus har alltid varit kvalitet, kunnande och service som tillsammans ger fungerande lösningar för dig som kund. Vi representerar idag ett stort antal världsomfattande tillverkare.

Sortimentet kretsar idag kring i stort sett allt som har med strömförsörjning och utrustning för fordon, båtar och industri att göra. Vi har det mesta inom laddning, batteri, distribution, omvandling, varningsljus, belysning och kamerasystem. Allt för att öka tillförlitlighet och nytta.

Bolaget sysselsätter ett 25-tal anställda, omsätter ca 130 MSEK och ingår i den finska fordonskoncernen Relais Oyj

keyboard_arrow_up