Running Bull AGM

Running Bull AGM är förstahandsvalet för förbrukningsbatterier. Running Bull klarar av alla de tuffaste jobben på hantverkarsidan, vägarbeten, husbilar och även inom vägtransport. Lämpar sig även perfekt som startbatterier med start-stoppteknik. Awimex oftast rekommenderade förbrukningbatteri! Finns i 5 storlekar mellan 60-105Ah

Uni Bull

Uni Bull är ett kraftfullt startbatteri med dubbla polställ. Detta gör att Uni Bull passar i mer än 900 olika bilmodeller. Med fullkalciumteknik har de nu mer än 30% högre effekt. Uni Bull är helt underhållsfritt tack vare kalcium/kalcium-teknik och har lägre vattenförbrukning.

Power Bull

Power Bull är ett startbatteri med hög säkerhet, förbättrade djupurladdningar och även snabbare återuppladdning. Helt underhållsfritt. Finns i 23 olika modeller som spänner mellan 40-100Ah.

Energy Bull

Banners Energy Bull är ett specialbatteri för hobby och fritid. Tack vare det robusta utförandet passar Energy Bull perfekt för både camping- och båtliv. Det är så mångsidigt att det kan användas till exempel i signalanläggningar och som drivbatteri för elmotorer.
Batterier
© Awimex International AB - 2018

Victron Energy AGM

Victrons AGM-batterier har ett mycket lågt inre motstånd som gör dem speciellt lämpade för applikationer med urladdning vid höga strömmar som till exempel omvandlare, bogpropellrar och vinschar såväl som för startmotorer. Batterierna levereras med M8 borrade, platta kopparterminaler vilket säkerställer bästa möjliga anslutningskontakt och eliminerar behovet av batteriterminaler. Batterierna uppfyller både CE och UL specifikationer för brandsäker kapsling av ABS-plast och levereras med Victrons 2-åriga världstäckande garanti. OBS, vissa modeller kan fås med nersänkta gängor istället för terminalerna som nämns ovan (se tabell för info)

Victron Energy GEL

GEL-sortimentet erbjuder bäst djupcykeltålighet och totalt längre livslängd. Bör ej användas som startbatteri. Batterierna levereras med M8 borrade, platta kopparterminaler vilket säkerställer bästa möjliga anslutningskontakt och eliminerar behovet av batteriterminaler. Batterierna uppfyller både CE och UL specifikationer för brandsäker kapsling av ABS-plast och levereras med Victrons 2-åriga världstäckande garanti. Tänk på att GEL-batterier är känsligare när det gäller laddspänning jämfört med exempelvis AGM- eller bly/syrabatterier vilket kräver att batteriladdaren som skall användas är anpassad för just GEL- batterier.
Använd Banners produktsökare för att hitta rätt startbatteri till Ditt fordon! Klicka på bilden nedan för att komma till produktsökaren:
TIPS!